Ongewenst bezoek op ons park

 Ongewenst_2 Ongewenst_1 De afgelopen tijd komen er regelmatig en ongevraagd twee jongens op ons park.

Ze komen ballen en blikken zoeken om mee te nemen. Vorige week hadden ze een aantal ballen “gevonden” die van de jongste deelnemer aan het rolstoeltoernooi waren. Hij was in zijn rolstoel tegen een muurtje aan het tennissen. Hij had (wegens het gebonden zijn aan zijn rolstoel) en een netje ballen meegenomen zodat hij niet achter elke gemiste bal aan hoefde om deze op te rapen.

Meerdermalen zijn ze er door meerdere mensen op gewezen dat ze niets te zoeken hebben op ons park en op dit terrein van onze klub NIET welkom zijn.

Toch blijven ze terugkomen.

Als je de jongens op ons park ziet wil IEDEREEN ze dan verzoeken het terrein te verlaten en niet meer terug te keren !!??

Mocht je ze van de foto herkennen dan zouden we graag de informatie hierover ontvangen op info@otcdewarande.nl

Ongewenst_1 Ongewenst_2

Vorig bericht
Rabo Open Jeugd en Jeugd * Ranglijst toernooi
Volgend bericht
Brejaart Sport Open Warande van 30 Jul t/m 7 Aug

Gerelateerde berichten

Feedback Enquête Thuisgevoel OTC De Warande

Thuisgevoel is dé kracht van onze tennisvereniging, meld je aan voor de ledenavond op woensdag 15 juni a.s.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de online enquête “Thuisgevoel bij OTC De Warande” die door velen is ingevuld, nodigen wij je van harte uit aanwezig te zijn bij de avond die wij rond het thema Thuis op de club organiseren op woensdag 15 juni a.s. i.s.m. met de KNLTB en Brug8. De enquête heeft meer inzicht gegeven in hoeverre onze leden zich thuis voelen op de vereniging. De resultaten van de enquête gaan we tijdens deze avond gebruiken om gericht verder te werken aan het thuisgevoel op onze club. Een verslag van de uitkomsten van de enquête kun je lezen door op de foto te klikken.
Wil je meedenken en praten om onze vereniging nog leuker voor iedereen te maken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@otcdewarande.nl.
De avond start om 19.00 uur, voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. We sluiten af rond 22.00 uur.

Lees verder
Menu