Open Dag op zaterdag 11 september 2021!

Open Dag op zaterdag 11 september 2021 bij Tennis- en padelvereniging OTC De Warande. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur, kom spontaan langs of maak een afspraak via het reserveringsformulier (hieronder). Klik op de datum en kies een tijdstip.

Wil je weten of tennis of padel een sport voor jou is? Wil je kennismaken met OTC De Warande, de gezelligste tennis- en padelclub van Oosterhout? Kom dan naar de Open Dag en neem vrienden, familie, buren, collega’s mee. Je kunt op verschillende manieren kennismaken met tennis en padel. Er zijn activiteiten voor iedereen, jong of oud.

OTC de Warande maakt onderdeel uit van het unieke Warandesportcluster. Een aaneenschakeling van diverse sportclubs in het bosrijke en groene Warandegebied. De 10 sportclubs uit het Warandegebied hebben elkaar de afgelopen periode opgezocht en willen in de toekomst daar waar mogelijk meer gaan samenwerken. Een gezamenlijke open dag is één van de activiteiten die uit deze samenwerking zijn ontstaan. Het motto van de sportclubs: Warande beweegt!

De deelnemende clubs organiseren een fotospeurtocht op de sportparken van de sportclubs die meedoen met deze Open dag. Zoek de foto’s op het terrein van de clubs en maak van alle letters (die je vindt bij de foto) de slogan! Deze slogan lever je op 11 september vóór 16.00 uur in bij een club naar keuze. Vergeet niet jouw naam, emailadres en telefoonummer achter te laten op het formulier waar je de slogan hebt ingevuld. Onder alle goede inzendingen verloten we 5 kadobonnen!

Aan de Open dag van zaterdag 11 september 2021 werken mee:
MHC De Warande (hockey),
VOKO Oosterhout (volleybal),
TSC (voetbal),
MTB Oosterhout (mountain bike) en OTC De Warande (tennis en padel).

De andere clubs uit het cluster:
Scorpio (atletiek), de Jonge Renner (wielrennen) de Voltreffers (korfbal), Le cochonnet (Jeu de Boules), en OZ & PC De Warande (zwemmen).

 

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

, , , ,
Volgend bericht
WaTJe Tossen voor de middelbare scholieren

Gerelateerde berichten

Menu