Open Dag op zaterdag 26 maart 2022

Open Dag op zaterdag 26 maart 2022 bij Tennis- en padelvereniging OTC De Warande. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur, kom spontaan langs of maak een afspraak via het reserveringsformulier (hieronder). Klik op de datum en kies een tijdstip.

Wil je weten of tennis of padel een sport voor jou is? Wil je kennismaken met OTC De Warande, de gezelligste tennis- en padelclub van Oosterhout? Kom dan naar de Open Dag en neem vrienden, familie, buren, collega’s mee. Je kunt op verschillende manieren kennismaken met tennis en padel. Er zijn activiteiten voor iedereen, jong of oud.

OTC de Warande maakt onderdeel uit van het unieke Warandesportcluster. Een aaneenschakeling van diverse sportclubs in het bosrijke en groene Warandegebied. De 10 sportclubs uit het Warandegebied hebben de handen ineen geslagen. Een gezamenlijke open dag is één van de activiteiten die uit deze samenwerking zijn ontstaan. Het motto van de sportclubs: Warande beweegt!

Aan de Open dag van zaterdag 26 maart 2022 werken mee:
Le cochonnet (Jeu de Boules),
VOKO Oosterhout (volleybal),
MTB Oosterhout (mountain bike) en OTC De Warande (tennis en padel).

De andere clubs uit het cluster:
TSC (voetbal), MHC De Warande (hockey), Scorpio (atletiek), de Jonge Renner (wielrennen) de Voltreffers (korfbal) en OZ & PC De Warande (zwemmen).

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

, , , ,
Vorig bericht
Wij zijn jarig!
Volgend bericht
Markkant Personeelsdiensten

Gerelateerde berichten