Open Dag op zondag 26 maart 2023

Open Dag op zondag 26 maart 2023 bij Tennis- en padelclub OTC De Warande. Je bent van harte welkom tussen 12.00 en 15.00 uur. Kom spontaan langs of maak een afspraak via het reserveringsformulier (hieronder). Klik op de datum en kies een tijdstip.

Wil je weten of tennis of padel een sport voor jou is? Wil je kennismaken met OTC De Warande, de gezelligste tennis- en padelclub van Oosterhout? Kom dan naar de Open Dag en neem vrienden, familie, buren, collega’s mee. Je kunt op verschillende manieren kennismaken met tennis en padel. Er zijn activiteiten voor iedereen, jong of oud.

OTC De Warande maakt onderdeel uit van het Sportpak De Warande. Tien sportclubs in het bosrijke en groene Warandegebied die de handen ineen hebben geslagen. Het motto van de sportclubs: Warande beweegt!

De andere clubs uit het Sportpark De Warande:
TSC (voetbal), MHC De Warande (hockey), Scorpio (atletiek), de Jonge Renner (wielrennen) de Voltreffers (korfbal) en OZ & PC De Warande (zwemmen),
Le cochonnet (Jeu de Boules),VOKO Oosterhout (volleybal) en MTB Oosterhout (mountain bike) 

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

, , , ,
Vorig bericht
2de Padel Clubtoernooi gaat donderdag 23 maart van start!

Gerelateerde berichten