Opening padelbanen op 29 augustus om 13.30 uur!

Op zondag 29 augustus 13.30 uur worden de Padelbanen op de finaledag van het allereerste Joosten Kunststoffen Warande Open Padeltoernooi van Oosterhout, officieel geopend door Wethouder Sport Arnoud Kastelijns van de gemeente Oosterhout. Van 13.00 tot 13.30 uur spelen 4 jeugdleden van OTC De Warande een ‘demonstratie’ partijtje Padel! Je bent van harte welkom.

OTC De Warande viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en is de eerste Oosterhoutse Tennisclub met twee rolstoeltoegankelijke Padelbanen. Padel is inmiddels zo’n groot succes dat een projectteam in opdracht van het bestuur momenteel onderzoekt hoe zo er snel mogelijk nóg twee Padelbanen kunnen worden aangelegd. Mede door Padel steeg het ledenaantal deze zomer van 630 naar 850 leden. 

 

Op 29 augustus worden de banen om 13.30 uur feestelijk geopend door Wethouder Sport; Arnoud Kastelijns. Alle leden en sponsoren van de club, bestuurders van de 9 andere sportclubs in het Warandesportcluster en een afvaardiging van de KNLTB, zijn van harte uitgenodigd om deze feestelijke opening bij te wonen. Het padeltoernooi wordt gespeeld van maandag 23 augustus to en met zondag 29 augustus en heeft een Spaans thema met dito hapjes en drankjes. Daarnaast krijgt iedereen die het leuk vindt om Padel uit te proberen een gratis Padel Xperience. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is te mailen naar padel@otcdewarande.nl.

 

Bestuur, Jeugd, Padel, Toernooi
Vorig bericht
Padel Promotie Week van 31/8 tot en met 6/9
Volgend bericht
Uitnodiging Wijnproeverij vrijdag 27 augustus 2021 19.00 uur

Gerelateerde berichten