Pad naar baan 11 wordt verbreed

2015-03-07 15.35.22
Naar aanleiding van de eerste editie van Meeus Warande On Wheels bleek dat met een rolstoel naar baan 11 rijden erg lastig was.

In Struyk Verwo is een sponsor gevonden die de tegels ter beschikking heeft gesteld.

De klus ploeg van de Warande is nu bezig om het pad twee tegels breder te maken zodat de rollers in Juli op een goede manier naar hun wedstrijdbaan kunnen gaan.

 

, ,
Vorig bericht
Informatie World Tour 2015
Volgend bericht
Rood/Oranje Event Madese TV 10 Juni

Gerelateerde berichten

Feedback Enquête Thuisgevoel OTC De Warande

Thuisgevoel is dé kracht van onze tennisvereniging, meld je aan voor de ledenavond op woensdag 15 juni a.s.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de online enquête “Thuisgevoel bij OTC De Warande” die door velen is ingevuld, nodigen wij je van harte uit aanwezig te zijn bij de avond die wij rond het thema Thuis op de club organiseren op woensdag 15 juni a.s. i.s.m. met de KNLTB en Brug8. De enquête heeft meer inzicht gegeven in hoeverre onze leden zich thuis voelen op de vereniging. De resultaten van de enquête gaan we tijdens deze avond gebruiken om gericht verder te werken aan het thuisgevoel op onze club. Een verslag van de uitkomsten van de enquête kun je lezen door op de foto te klikken.
Wil je meedenken en praten om onze vereniging nog leuker voor iedereen te maken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@otcdewarande.nl.
De avond start om 19.00 uur, voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. We sluiten af rond 22.00 uur.

Lees verder
Menu