Padel Clubtoernooi van 14 – 17 maart 2024

Het voorjaar komt er over een paar weken alweer aan! En hoewel het nog even duurt, kijkt team Padel reikhalzend uit naar het Padel clubtoernooi dat dit jaar de lente zal inluiden bij OTC De Warande. Schrijf je snel in via bit.ly/PadelClubToernooi voor het ultieme Padel avontuur! Dit kan tot 1 maart 2024.

Van donderdag 14 maart tot en met zondag 17 maart gaan we de strijd aan op zowel de vertrouwde als de splinternieuwe banen van OTC De Warande. Je kan deelnemen in de categorieën heren dubbel, dames dubbel en mix dubbel. Dit exclusieve toernooi is alleen toegankelijk voor leden van onze vereniging en daarmee een perfecte gelegenheid voor nieuwe leden om zowel op als naast de baan de vereniging en haar leden beter te leren kennen.

Speel op je eigen niveau, want dit toernooi is voor iedereen! De inschrijving gebeurt op basis van je ranking, maar het is ook mogelijk om op een hoger niveau in te schrijven. Het toernooi heeft geen invloed op je officiële ranking, dus je loopt geen enkel risico om te zakken.

Op zondag 17 maart bereiken de spanning en de competitie hun hoogtepunt met de finales. Mis het niet!

Voor slechts 5 euro per persoon per categorie ben je van de partij, en hiervoor ontvang je naast je deelname ook nog eens 2 consumptiebonnen. Na de wedstrijd kun je samen met je supporters gezellig een drankje doen in ons prachtige en vernieuwde clubhuis. Dit toernooi staat garant voor sportieve hoogtepunten op de baan en gezelligheid naast de baan.

Nieuwe leden, Padel, Toernooi
Vorig bericht
Schrijf je nu in voor training!
Volgend bericht
Derde Tennis- en Padelnight op zaterdag 9 maart, tijdens feestelijk weekend voor alle leden!

Gerelateerde berichten