Padel competitie senioren

Padel is leuker met competitie!

Ben jij klaar om jouw padelskills naar een hoger niveau te tillen én een hoop plezier te beleven met teamgenoten? Dan is padelcompetitie bij jou op het lijf geschreven!

Waarom meedoen met padelcompetitie?

  • Gezelligheid: Padel is van nature een sociale sport, en dat geldt zeker voor competitie. Je speelt samen met teamgenoten, moedigt elkaar aan en beleeft samen spannende momenten op de baan.
  • Teambuilding op z’n best: In een team leer je samenwerken, communiceren en elkaar te motiveren. Zo versterk je niet alleen je padelvaardigheden.
  • Sportieve groei door wedstrijdervaring: Ga je de uitdaging aan tegen andere teams? Zo til je je padelspel naar een hoger niveau.

Padelcompetitie voor elk niveau:

Of je nu beginner bent of al een ervaren padelspeler, er is altijd een competitie die bij jou past. Bij veel padelclubs worden competities georganiseerd in verschillende niveaus, van recreatief tot competitief. Zijn er altijd tegenstanders van gelijk niveau, waardoor je gegarandeerd spannende en sportieve wedstrijden beleeft.

We organiseren competities voor alle niveaus, in verschillende periodes én op verschillende dagen. Bij sommige competities is er een leeftijdscategorie. Je mag hier alleen aan meedoen als je de minimale leeftijd hebt bereikt. Je kunt ook in verschillende samenstellingen spelen, zoals dames, heren of gemengd (dames en heren). Zo is er altijd een competitie die bij jou past. Let op! Je mag vanaf 15+ al deelnemen aan de senioren padelcompetitie.

Verschillende periodes

Het is mogelijk competitie te spelen in voorjaar, zomer, najaar en winter.

Verschillende dagen

Voor senioren zijn er competities op:

  • dinsdag;
  • woensdagavond (zomercompetitie);
  • donderdag (ochtend en avond 8/9 competitie);
  • vrijdag (middag en avond);
  • zaterdag; 
  • zondag.

Op onze pagina competitieaanbod lees je meer over de verschillende competities.

Inschrijven

Senioren schrijven zich als complete teams in, jeugdleden geven zich individueel op, jeugdteams worden samengesteld door team jeugd i.s.m. de trainers.

Vragen of meer informatie?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze informatie stel ze dan gerust aan:

Stefan Oomen: Competitieleider Padel tijdens de competitiedagen.

Lid worden

Welkom bij onze vereniging!

Huur een baan!

Geen lidmaatschap maar toch een tennis- of padelbaan huren?