Padel Promotie Week van 31/8 tot en met 6/9

Met veel enthousiasme laten we jullie weten, dat we van maandag 31 augustus tot en met zondag 6 september een Padel Promotie week organiseren. Deze week staat geheel in het teken van Padel. In de aanloop naar de Algemene ledenvergadering op dinsdag 8 september, willen we iedereen de mogelijkheid bieden, om kennis te maken met deze leuke en opkomende sport. Padel is voor jong en oud! Er worden iedere avond clinics georganiseerd waar je gratis aan kunt meedoen en we roepen je op om mee te doen met de PadelMarathon, waar iedereen (leden en niet leden) zich kosteloos voor kan inschrijven. We willen het huidige record verbreken door 26 uur (min of meer) onafgebroken te Padellen! Dit alles wordt nog leuker gemaakt met padel-demonstraties, een hapje, drankje en een beetje entertainment. Zorg dat je erbij bent!

Meld je nu aan voor een van de clinics op dinsdagavond, woensdagavond of donderdagavond (19.30 tot 22.30 uur) en/of de PadelMarathon (4, 5 en 6 sept)!

Stuur een e-mail en vermeld welke dag (vrijdag 4/9; zaterdag 5/9 en/of zondag 6 september) en tijdstip (vrijdagavond van 19.30 tot 23.30; zaterdag van 9.00 tot 24.00 en zondag 6/9 van 9.00 tot 16.00 uur)  jouw voorkeur heeft. Vermeld tevens je email-adres en telefoonnummer en met wie je het record komt verbreken. Minimale speelduur is een uur. padel@otcdewarande.nl

Vorig bericht
Voorstellen tennistrainer Thomas Bakker
Volgend bericht
Opening padelbanen op 29 augustus om 13.30 uur!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.