Padel Triple Double competitie

Naast tennis op vrijdag of zaterdag ook een lekker potje padellen op zondag? Of als fanatiek padelspeler naast de toernooien ook deelnemen aan een extra competitie? Doe dan mee aan de Triple Double Competitie! Deze competitie is toegevoegd aan de wedstrijdkalender vanwege de vraag naar een padelcompetitie al eerder in het seizoen.

De voorjaarscompetitie Padel vindt plaats na de tenniscompetitie. Deze competitie vindt plaats in juni/juli met 4 speeldata in juni en 1 in juli. De informatie over het inschrijven voor deze padelcompetitie volgt nog.

In de Triple Double Competitie bestaat een team uit drie spelers en elke speler speelt twee partijen. Dames en heren spelen met en tegen elkaar of gemengd. Ook jeugdspelers van 11 tot en met 17 jaar kunnen meedoen. Een team kan bestaan 2 senior-leden en één jeugd speler of een combinatie hiervan.

Partijen worden gespeeld om twee gewonnen sets, met bij gelijke setstand een supertiebreak (t/m 10 punten) als beslissende derde set. Iedereen speelt op zijn/haar eigen niveau, want de teams worden ingedeeld in de 1e, 2e of 3e klasse op basis van padelspeelsterkte. Wil je jouw padelspeelsterkte aanpassen? App dan zo snel mogelijk naar 06 28805918.

Speeldata: 11 april, 18 april, 25 april, 2 mei, 16 mei
Inhaaldagen: 24 mei (Pinksteren), 30 mei

Inschrijven

Stuur een mail als je mee wilt doen. Als je als team opgeeft, vermeld dan de spelers van het team, de bondsnummers en de padelspeelsterkte (Enkel en Dubbel)  van de spelers. Vermeld ook het telefoonnummer van de captain van jouw team zodat we bij vragen contact met je kunnen opnemen.

Wil je jouw padelspeelsterkte aanpassen? App dan zo snel mogelijk naar 06 28805918.

Je kunt je als volledig team aanmelden of individueel. Als je (nog) geen team hebt, gaan we kijken of we je kunnen plaatsen in een (nieuw) team.

Inschrijving is vanaf heden mogelijk.

Sluitingsdatum voor inschrijving is dinsdag 12 januari 2021.

 

 

 

Competitie, Jeugd, Padel, Park, Senioren, Vereniging
Vorig bericht
Huur een Padel of tennisbaan
Volgend bericht
Joosten Kunststoffen

Gerelateerde berichten

Word jij een SportStar?

SportStars is het nieuwste beweegprogramma van Vitasports. Het doel van deze trainingen is om de motorische vaardigheden bij kinderen, in de leeftijdsgroep van 5 tot en met 12 jaar, te verbeteren. Als SportStar ga je op een uitdagende, inspirerende en interactieve manier je bewegingsvaardigheden ontwikkelen om uiteindelijk nog beter te worden in jouw sport!

Lees verder