Wist je dat OTC De Warande naast 10 prachtige tennisbanen nu ook twee gloednieuwe padelbanen heeft?

Wat is Padel?

Padel is een dynamische en laagdrempelige sport en een van de snelst groeiende sporten in Nederland. Het is een racketsport die veel weg heeft van tennis en squash. Padel is een snel spelletje door het gebruik van de glazen wanden. Er wordt gespeeld met speciale rackets zonder snaren en bijna altijd in dubbels. Het unieke en leuke aan padel is dat je gemakkelijk leuke rally’s kunt hebben met je vrienden, ongeacht het verschil in racketervaring. Het is leuk voor jong en oud.

Kennismaken met Padel?

Zodra de maatregelen tegen corona het toelaten organiseren we iedere eerste donderdag van de maand een inloopavond. En je kunt je aanmelden voor een PadelXperience! Maak een afspraak via padel@otcdewarande.nl

Lessen & Clinics

Je kunt je vanaf NU  tot 19 februari 2021 inschrijven voor Zomer padeltraining of een Maak Kennis met Padel cursus. Schrijf je HIER in. Voor de Maak Kennis met Padel cursus is een lidmaatschap niet vereist. Na de cursus kan je besluiten om lid te worden. De eerst volgende Maak Kennis met Padelcursus start in februari 2021. De zomertraining (tennis en padel) start 22 maart 2021.

Padeltos

Zodra de maatregelen tegen corona het toelaten organiseren we iedere maandag- en donderdagavond een padeltos. Start van de eerste tossronde is 19.30 uur. Er wordt in rondes van drie kwartier getost tot 21.45 uur. Rackets zijn te leen.

Competities

Triple Double competitie. De inschrijving voor de Triple Double competitie is gesloten. Er doen 8 teams mee!

Voorjaarscompetitie Padel.  Lees HIER meer over de mogelijkheden. Je kunt vanaf nu tot 2 maart 2021 inschrijven. Deze competitie vindt plaats na de Tenniscompetitie.

Padel voor de jeugd

Padel is een hele leuke sport voor jeugd. Padel is een lekker snel en intensief spelletje en makkelijk aan te leren! Op vrijdagavond van 18.00 uur tot 18.50 uur maakt de alles-in-1 jeugd kennis met padel tijdens speltactis. Wil je ook kennismaken met padel? Maak een afspraak voor een PadelXperience via padel@otcdewarande.nl

Jeugdcompetitie. Lees HIER meer over de mogelijkheden. Je kunt vanaf nu tot 2 maart 2021 inschrijven. Deze competitie vindt plaats na de Tenniscompetitie.

Toernooi

In september 2021 organiseren we het eerste Oosterhoutse Warande Open Padeltoernooi.

Baanhuur

Wil je een padelbaan huren? Je bent van harte welkom! Huur HIER jouw Padelbaan.

 

 

 

 

 

 

 

Menu