OTC De Warande, Tennis- en Padelclub heeft 9 prachtige tennisbanen en 4 padelbanen!

Kennismaken of proeflid worden?

Wil je kennismaken met padel en beleven hoe leuk het is, schrijf je dan in voor een startersclinic! De eerste clinics –na de zomervakantie– vinden plaats op zondag 18 september 2022. Deze clinic is VOL.

De volgende startersclinic is op zondag 16 oktober 2022. Schrijf je HIER in voor de clinic van 14.00 tot 15.00 uur en HIER voor de clinic van 15.00 tot 16.00 uur.
Voor de startersclinic op zondag 6 november 2022: schrijf je HIER in voor de clinic van 14.00 tot 15.00 uur en HIER voor de clinic van 15.00 tot 16.00 uur. Voor de startersclinic van zondag 11 december 2022: schrijf je HIER in voor de clinic van 14.00 tot 15.00 uur en HIER voor de clinic van 15.00 tot 16.00 uur. Wees er snel bij want vol = vol!

Ontdek hoe leuk padel is en neem een proeflidmaatschap (Intr0 S) voor 3 maanden. De kosten zijn € 50,00. Dit proeflidmaatschap voor 3 maanden is ook beschikbaar voor aspiranten en junioren.

 

Wat is Padel?

Padel is een dynamische en laagdrempelige sport en de snelst groeiende sport in Nederland. Het is een racketsport die veel weg heeft van tennis en squash. Padel is een snel spelletje door het gebruik van de glazen wanden. Er wordt gespeeld met speciale rackets zonder snaren en bijna altijd in dubbels. Het unieke en leuke aan padel is dat je gemakkelijk leuke rally’s kunt hebben met je vrienden, ongeacht het verschil in racketervaring. Het is leuk voor jong en oud.

Kennismaken met Padel?

Wil je kennismaken met padel en beleven hoe leuk het is, schrijf je dan in voor een startersclinic! De eerste clinic vindt plaats op zondag 18 september 2022 om 14.00 uur. Schrijf je HIER in.

Padeltraining

Wil je padel-training of een met een Maak Kennis met Padel cursus meedoen (een verkorte training)? Stuur een mail naar office@vitasports.nl voor de mogelijkheden of kijk op https://sport.vitasports.nl/otc-de-warande/

Padeltoss

Om andere leden te leren kennen organiseren we iedere maandagavond en dinsdagavond een tos-avond.

De dinsdagavond is bij uitstek geschikt voor startende tennissers en padelspelers. Er wordt in 3 rondjes van drie kwartier getost, van 19.30 tot 21.45 uur.

Voor de meer ervaren tennisser of padelspeler is er de maandagavondtos.

Het is dan mogelijk om met andere leden te tennissen of te padellen, om 18.45 uur, 19.30 uur, 20.15 uur en 21.00 uur. Je geeft jouw keuze in de Tos-WhatsApp groep aan. Op zondagavond ontvang je de toss-planning. Daarin staat op welke baan en met wie je gaat tossen.

Rackets zijn te leen.

Padel voor de jeugd

Padel is een hele leuke sport voor jeugd. Het is een lekker snel en intensief spelletje en makkelijk aan te leren! Op vrijdagavond van 17.00 uur tot 17.50 uur kan ieder jeugdlid meedoen met Fun & Play onder leiding van de trainers van Vitasports.

Wil je ook kennismaken met padel? Maak een afspraak voor een Startersclinic. De eerstvolgende clinic vindt plaats op 18 september 2022. Je kan meedoen om 14.00 uur en/of om 15.00 uur. Kosten zijn € 7,50 per persoon per clinic. Meld je hier aan voor de clinic van 14.00 uur en meld je hier aan voor de clinic van 15.00 uur.

Competities

Lees HIER meer over padelcompetities.

Toernooien

Het eerste Padel Clubtoernooi 2022 is gespeeld. Mede door het geweldige weer was het niet alleen genieten op de padelbaan maar ook na de wedstrijd op het zonnige terras!

De HD 4/5 is gewonnen door Erik en Maurits Harting.
De HD 6/7 is gewonnen door Kai van Wanrooij en Niels Timmers
De D 8/9 is gewonnen door Ahmet Beyaztas en Mustafa Bas

De DD 6/7 is gewonnen door Marie Louise Spangenberg en Simone van Eechoud
De organisatie was in handen van Ricky van der Heijden, Bas van Beek, Erwin Wadners en Stefan Oomen.
 

Van maandag 23 augustus tot en met zondag 29 augustus 2021 vond het eerste Oosterhoutse Joosten Kunststoffen Warande Open Padeltoernooi plaats. Het toernooi had een Spaans thema met dito hapjes en drankjes. Op vrijdagavond 27 augustus is er een wijnproeverij georganiseerd, verzorgd door de Gouden Ton. Op zondag 29 augustus zijn de Padelbanen op de finaledag van het allereerste Joosten Kunststoffen Warande Open Padeltoernooi van Oosterhout, officieel geopend door Wethouder Sport Arnoud Kastelijns van de gemeente Oosterhout. Van 13.00 tot 13.30 uur speelden 4 jeugdleden van OTC De Warande een ‘demonstratie’ partijtje Padel!

Baanhuur

Wil je een padelbaan huren? Je bent van harte welkom! Huur HIER jouw Padelbaan.

Je kunt ook padelrackets (inclusief ballen) huren. De huurprijs is € 2,50 per racket. Stuur een MAIL met het verzoek voor het huren van het gewenste aantal rackets. Vervolgens ontvang je een tikkie. Als het tikkie betaald is, dan krijg je een (tijdelijke) pincode waarmee je het slot op de box die op het hoofdterras onder de overkapping staat, kunt ontgrendelen.