OTC De Warande heeft 9 prachtige tennisbanen en 4 padelbanen!

Padel spelen?

Wil jij sportief uitgedaagd worden? Ontdek hoe leuk padel is en meld je aan voor een proeflidmaatschap (Intro S) voor 3 maanden. De kosten zijn € 50,00. Dit proeflidmaatschap voor 3 maanden is ook beschikbaar voor aspiranten en junioren.

Wat is Padel?

Padel is dynamisch en laagdrempelig en de snelst groeiende sport in Nederland. Het is een racketsport die veel weg heeft van tennis en squash. Padel is een snel spelletje door het gebruik van de glazen wanden. Je speelt met een racket zonder snaren en bijna altijd in dubbels. Je hebt snel en gemakkelijk leuke rally’s met je vrienden, ongeacht het verschil in ervaring. Padel is een leuke sport voor jong en oud.

Clinics

Wil je kennismaken met padel, schijf je dan in voor een clinic.
Op 15 januari 2023 kan je intekenen om 14.00 uur en om 15.00 uur
Op 12  februari 2023 kan je intekenen om 14.00 uur en om 15.00 uur
Op 19 maart 2023 kan je intekenen om 14.00 uur en om 15.00 uur.

Padeltraining

Wil je padel-training of een met een Maak Kennis met Padel cursus meedoen (een verkorte training)? Stuur een mail naar office@vitasports.nl voor de mogelijkheden of kijk op https://sport.vitasports.nl/otc-de-warande/

Padeltoss

Om andere leden te leren kennen organiseren we iedere maandagavond en dinsdagavond een toss-avond.

De dinsdagavond is bij uitstek geschikt voor startende tennissers en padelspelers. Er wordt in 3 rondjes van drie kwartier getost, van 19.30 tot 21.45 uur. Je kunt een mail sturen als je belangstelling hebt om in de Toss-WhatsApp groep opgenomen te worden. In deze Appgroep kan je (wekelijks) aangeven dat je mee doet.

Voor de meer ervaren tennisser of padelspeler is er de maandagavondtoss. Je kunt een mail sturen als je belangstelling hebt om in de Toss-WhatsApp groep opgenomen te worden. In deze Appgroep kan je kan je (wekelijks) aangeven dat je mee doet. Het is dan mogelijk om met andere leden te tennissen of te padellen, om 18.45 uur, 19.30 uur, 20.15 uur en 21.00 uur. Je geeft jouw keuze in de Toss-WhatsApp groep aan. Op zondagavond ontvang je de toss-planning. Daarin staat op welke baan en met wie je gaat tossen.

Rackets zijn te leen.

Padel voor de jeugd

Padel is een hele leuke sport voor jeugd. Het is een lekker snel en intensief spelletje en makkelijk aan te leren! Op vrijdagavond van 17.00 uur tot 18.00 uur kan ieder jeugdlid meedoen met Fun & Play onder leiding van de trainers van Vitasports.

Competities

Lees HIER meer over padelcompetities.

Toernooien

Jaarlijks organiseren we een clubtoernooi en een open toernooi.

Baanhuur

Wil je een padelbaan huren? Je bent van harte welkom! Huur HIER jouw Padelbaan en boek -als je wilt- direct een racket!