Wist je dat OTC De Warande naast 10 prachtige tennisbanen nu ook twee gloednieuwe padelbanen heeft?

Op zondag 29 augustus 13.30 uur zijn de Padelbanen op de finaledag van het allereerste Joosten Kunststoffen Warande Open Padeltoernooi van Oosterhout, officieel geopend door Wethouder Sport Arnoud Kastelijns van de gemeente Oosterhout.

OTC De Warande viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en is de eerste Oosterhoutse Tennisclub met twee rolstoeltoegankelijke Padelbanen. Padel is inmiddels zo’n groot succes dat een projectteam in opdracht van het bestuur momenteel onderzoekt hoe zo er snel mogelijk nóg twee Padelbanen kunnen worden aangelegd. Mede door Padel steeg het ledenaantal deze zomer van 630 naar 850 leden. 

Iedereen die het leuk vindt om Padel uit te proberen is welkom voor een gratis Padel Xperience. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is te mailen naar padel@otcdewarande.nl.

Padel spelen?

Wil jij sportief uitgedaagd worden? Ontdek hoe leuk padel is en neem een Kennismakingslidmaatschap (Senior Intr0) c.q. proeflidmaatschap voor 3 maanden. De kosten zijn € 50,00.

 

 

 

Wat is Padel?

Padel is een dynamische en laagdrempelige sport en de snelst groeiende sport in Nederland. Het is een racketsport die veel weg heeft van tennis en squash. Padel is een snel spelletje door het gebruik van de glazen wanden. Er wordt gespeeld met speciale rackets zonder snaren en bijna altijd in dubbels. Het unieke en leuke aan padel is dat je gemakkelijk leuke rally’s kunt hebben met je vrienden, ongeacht het verschil in racketervaring. Het is leuk voor jong en oud.

Kennismaken met Padel?

Wil je kennismaken met padel en beleven hoe leuk het is, meld je dan aan voor een PadelXperience (gratis kennismaking van één uur)! Maak een afspraak via padel@otcdewarande.nl

Padeltraining

Wil je padel-training of een met een Maak Kennis met Padel cursus meedoen (een verkorte training)? Stuur een mail naar office@vitasports.nl voor de mogelijkheden of kijk op https://sport.vitasports.nl/otc-de-warande/

Padeltoss

Om andere leden te leren kennen organiseren we iedere maandagavond en dinsdagavond een tos-avond.

De dinsdagavond is bij uitstek geschikt voor startende tennissers en padelspelers. Er wordt in twee rondjes van drie kwartier getost, van 19.30 tot 21.00 uur. Lees HIER meer over de zomertos. Je kunt je via de link aanmelden voor de Tos-WhatsApp groep waarin je (per dinsdagavond) kan aanmelden of je mee wilt doen: https://chat.whatsapp.com/KGmH5pdzVZUIu8rqII2opn

Voor de meer ervaren tennisser of padelspeler is er de maandagavondtos. Je kan je via deze link aanmelden voor de Tos-WhatsApp groep waarin je je (per maandagavond) kan aanmelden om mee te tossen: https://chat.whatsapp.com/BcHGZH1Fj3y9ETLVsuPYBY

Het is dan mogelijk om met andere (zomer)leden te tennissen of te padellen, om 18.45 uur, 19.30 uur, 20.15 uur en 21.00 uur. Je geeft jouw keuze in de Tos-WhatsApp groep aan. Op zondagavond ontvang je de tos-planning. Daarin staat op welke baan en met wie je gaat tossen.

Rackets zijn te leen.

Padel voor de jeugd

Padel is een hele leuke sport voor jeugd. Het is een lekker snel en intensief spelletje en makkelijk aan te leren! Op vrijdagavond van 17.00 uur tot 17.50 uur maakt de alles-in-1 jeugd kennis met padel tijdens SpelTactis. Wil je ook kennismaken met padel? Maak een afspraak voor een PadelXperience via padel@otcdewarande.nl

Competities

Najaarscompetitie Padel.

Speeldata van de padelcompetitie in het najaar zijn gelijk aan die van de tenniscompetitie. De inschrijving voor deze competitie is inmiddels gesloten. Er doen 8 padelteams mee. Meer weten? Laat HIER je bericht achter.

Op dit moment doet 1 jeugdpadelteam mee aan deze voorjaarscompetitie!

Wintercompetitie 2021

Lees HIER meer over hoe mee te doen met de wintercompetitie padel, speeldate en dergelijke. Inschrijven kan tot 15 september 2021.

Toernooien

Van maandag 23 augustus tot en met zondag 29 augustus vond het eerste Oosterhoutse Joosten Kunstoffen Warande Open Padeltoernooi plaats. Het toernooi had een Spaans thema met dito hapjes en drankjes. Op vrijdagavond 27 augustus is er een wijnproeverij georganiseerd, verzorgd door de Gouden Ton. Op zondag 29 augustus zijn de Padelbanen op de finaledag van het allereerste Joosten Kunststoffen Warande Open Padeltoernooi van Oosterhout, officieel geopend door Wethouder Sport Arnoud Kastelijns van de gemeente Oosterhout. Van 13.00 tot 13.30 uur speelden 4 jeugdleden van OTC De Warande een ‘demonstratie’ partijtje Padel!

Baanhuur

Wil je een padelbaan huren? Je bent van harte welkom! Huur HIER jouw Padelbaan.

Je kunt ook padelrackets (inclusief ballen) huren. De huurprijs is € 2,50 per racket. Stuur een MAIL met het verzoek voor het huren van het gewenste aantal rackets. Vervolgens ontvang je een tikkie. Als het tikkie betaald is, dan krijg je een (tijdelijke) pincode waarmee je het slot op de box die op het hoofdterras onder de overkapping staat, kunt ontgrendelen.

 

Menu