Eerste Padeltoernooi van Oosterhout!

Van 23 tot 29 augustus wordt voor de eerste keer in Oosterhout het Joosten Kunststoffen Warande Open Padeltoernooi georganiseerd! Inschrijven kan op mijnknltb.toernooi.nl. We verwachten een groot aantal deelnemers. Er kan worden ingeschreven in drie categorieën en de inschrijving sluit op 6 augustus. 

  • Categorie B; speelsterkte max speelsterkte 4 (HD en DD)
  • Categorie C; speelsterkte max speelsterkte 6 (HD en DD)
  • Categorie D: genderneutrale categorie. Hierbij kunnen heren en dames met én tegen elkaar spelen, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Max speelsterkte 8.

Op vrijdagavond organiseren we een Spaanse avond met een wijnproeverij met mooie wijnen uit Spanje van de Gouden Ton uit Oosterhout, aangekleed met muziek en heerlijk Tapas.

Het Joosten Kunststoffen Warande Open Padeltoernooi biedt de club de gelegenheid om de Padelbanen die vorig jaar december zijn aangelegd, officieel en feestelijk te openen. Je bent alvast van harte uitgenodigd.

Wij hebben er ontzettend veel zin!

Mocht je vragen hebben, laat het ons dan HIER weten.

 

 

, , , , , ,
Vorig bericht
Het tossen terug naar normaal?
Volgend bericht
Jeugdtossen in de Zomervakantie!

Gerelateerde berichten

Doe mee met de TennisXperience op zondag 2 april 2017!

Tijdens de TennisXperience op zondag 2 april a.s. heten we leden en hun introducé(e)s van harte welkom!. De dag heeft een open karakter, dus als je lid wilt worden van de vereniging, breng dan een bezoekje aan het tennispark. Er is veel te beleven!

Een gezamenlijke warming up; modeshow; demonstratie rolstoeltennis, clinics, gezelligheidstoernooi en mooie prijzen.

Lees verder
Menu