Performance Center

Ben jij tussen de 5 en 18 jaar en wil je naast je clubtraining jezelf verder ontwikkelen? Informeer dan naar de mogelijkheden binnen het KNLTB gecertificeerd Performance Center.

Vitasports is initiatiefnemer van het Performance Center. Een plek in Oosterhout, Breda en Etten-Leur voor alle tennistalenten in de regio. Het Performance Center werkt club overstijgend. Dit betekent dat je gewoon lid kunt blijven van je eigen club en aanvullend toptraining krijgt met andere talenten uit de regio. Droom jij ervan een topper te worden? Dan is het Performance Center echt iets voor jou. Samen werken we aan jouw persoonlijke tennisdoel. Het Performance Center heeft de beschikking over gravel en smashcourt tennisbanen, indoor hardcourt banen en 2 eigen fysieke trainingsruimtes in Oosterhout en Breda. Toelating gebeurt op basis van selectie.

Meer informatie over het Performance Center vind je via:

https://sport.vitasports.nl/performance-center/of mail naar performancecenter@vitasports.nl of bel naar 076-887 41 31.

Vitasports geeft ook KNLTB Instroomtrainingen waarvoor elk jaar voorspeeldagen worden gehouden. Het KNLTB Instroomprogramma is een programma voor gedreven jeugdspelers in de leeftijdscategorie van 7 tot en met 10 jaar. De KNLTB heeft een netwerk van leraren opgezet die de KNLTB Instroomtraining geven waar Vitasports onderdeel van is. Meer informatie over de KNLTB Instroomtrainingen.

Lid worden

Welkom bij onze vereniging!

Huur een baan!

Geen lidmaatschap maar toch een tennis- of padelbaan huren?