Pub Quiz 2020

Wegens succes verlengd en ook weer op de kalender in 2020: de Pub Quiz!!

Je geeft je in de basis op voor de twee data waarop de Pub Quiz wordt georganiseerd. Het team hoeft beide data niet uit precies dezelfde samenstelling te bestaan. Kan jouw team slechts één van de twee data? Neem dan even contact op met Oscar Verschoof onze Quizmaster.

De data zijn: vrijdag 28 februari 2020 en 20 maart 2020. Op deze laatste avond huldigen wij het kampioensteam over twee avonden!

Bij de Pub Quiz staat plezier en gezelligheid centraal. Diverse onderwerpen komen er voorbij, zoals algemene kennis, sport en muziek. Wij verrassen je met de leukste en gezelligste quizvragen en geluidsfragmenten. We spelen 2 keer 4 vragenrondes. Met een pauze na de eerste 4 vragenrondes, om even bij te komen!

Je bent vanaf 19.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie met wat lekkers. We starten om 20.00 uur.

Teams bestaat uit 6 teamleden, kosten € 25,- per team te voldoen op de eerste avond. Wij zorgen voor twee gezellige avonden inclusief hapjes.

Opgeven door een mail te sturen met je teamnaam; teamleden en het mobiele nummer en emailadres van de teamcaptain. mailto:oscar@vveiligheid.nl

, , ,
Vorig bericht
Indeling jeugd teams Voorjaar 2020
Volgend bericht
Inschrijven zomertrainingen Vitasports

Gerelateerde berichten

Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten met maximaal 4 mensen sporten.

Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten met maximaal 4 mensen sporten. Tennis en padel met 4 personen op een baan is dus weer toegestaan. Voorwaarde is wel dat spelers van 27 jaar en ouder 1.5 meter afstand van elkaar houden. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus geen interne competities en tossen.

Lees verder

OTC De Warande start grote zoektocht naar oprichting

Met het 50-jarig bestaan van OTC De Warande is het tijd om het heden te vieren, te kijken naar de toekomst, maar vooral ook even terug te kijken op het verleden. Want de oprichting van de vereniging aan het Wilhelminakanaal stamt uit 1971. Maar het is zeker zo dat er voor die tijd ook al werd getennist onder bijna dezelfde naam. Een mooi moment om dit uit te zoeken.

Lees verder