Registratie via QR code

Corona Update:

Door een opleving van het virus is het noodzakelijk de maatregelen aan te passen, het bron- en contactonderzoek beter mogelijk te maken en zo de verspreiding van het virus te beperken. Het vooraf online reserveren van een tennis- of padelbaan voor vrijspelen blijft gehandhaafd. Deze reservering geeft dan ook recht op een plaats in het clubhuis of op het terras.

Het registreren van de bezoekers van de bar in het clubhuis en terras gaat in tegenstelling tot eerder bericht nu middels een QR code. Er ligt een poster met deze QR code achter de bar. Daarnaast worden de posters met de code ook op enkele strategisch gekozen plekken in het clubhuis gehangen. Je hoeft zelf geen app te downloaden.

Door de QR code met je smartphone te scannen wordt een webpagina geopend en kan je vragen invullen over je gezondheid en je gegevens achterlaten. Na invullen ben je bij een groen scherm welkom. Jouw gegevens worden na 14 dagen automatisch gewist. Dit geldt voor spelers, begeleiders en toeschouwers die gebruik willen maken van de bar in het clubhuis of op het terras.

Vorig bericht
Inzameling flesjes en blik levert geld op voor de jeugd!
Volgend bericht
Voorstellen tennistrainer Thomas Bakker

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.