Roy Aertsen Taxatie & Advies

De nummer 1 voor taxaties in omgeving Breda-Tilburg-Oosterhout.

 

• 100% GARANTIE ACCEPTATIE DOOR ALLE GELDVERSTREKKERS!

• TAXATIE SNEL GEREED

• OOK VOOR PROFESSIONELE OPDRACHTGEVERS  (bijzonder beheer/ corporaties)

Heb je een uitdagend onroerend goed vraagstuk? En denk je dat je hier bij advies kan gebruiken wat waarde toevoegt? Door jarenlange ervaring als makelaar en taxateur in de regio kan ik je daar waar nodig helpen. In de afgelopen jaren heb ik meerdere opdrachtgevers bijgestaan met een diversiteit aan vraagstukken.

In dit kader heb ik samenwerkingsverbanden met professionals op gebied van marketing, verkoop en waarderingen. Naast eenmalige opdrachten zijn er ook mogelijkheden voor structurele samenwerkingsverbanden of freelance werk.

Waarom is jouw bedrijf succesvol? Waarschijnlijk door de passie voor het vak en kennis binnen het vakgebied. Dit is nu diezelfde passie die ik voor het taxatievak heb.

Na succesvol te zijn op gebied van woningtaxaties, zag ik kansen en extra uitdaging op gebied van taxaties bedrijfs onroerend goed. Het bedrijfs onroerend goed wordt geregeerd door van oudsher grote kantoren met traditionele werk/ denkwijze. Tijd voor vernieuwing!

Heb je een taxatierapport nodig vanwege strategische en/of financiële beslissingen? Ik ben je graag van dienst. Uiteraard kan dit buiten werktijden, zodat de productie van jouw onderneming ook op volle toeren door kan gaan.

Een taxatierapport nodig voor een hypotheek? Of voor een scheiding of erfenis? Of misschien wel voor een aan- of verkoopbeslissing? Vaak zijn het situaties waarbij de aandacht op andere vlakken ligt en er geen tijd is om over een taxatie druk te maken.

Hoeft ook niet. Je taxatierapport wordt snel uitgewerkt en wordt direct doorgestuurd naar de geldverstrekker en/ of hypotheekadviseur. De kwaliteit van de rapporten is gewaarborgd door aansluiting bij NVM, de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen en aansluiting bij de grootste validatie instituten.

Vorig bericht
Bakkerij de Jong
Volgend bericht
St-Oelbert Gymnasium

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.