Schreuder & Co

 

Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben. De kernactiviteiten hebben van oudsher gelegen in handel en dienstverlening met industriële afnemers.

Door de jaren heen heeft het bedrijf de tand des tijds doorstaan. Het bedrijf bleek juist onder moeilijke omstandigheden uiterst wendbaar en veerkrachtig te zijn. Twee eigenschappen welke altijd door mensen geleverd worden. We hebben ons keer op keer op nieuwe kansen gericht. Die pioniersgeest is altijd behouden gebleven.

Met het brede assortiment technische en design producten zijn ze in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van een bureau als voor een railsysteem voor een zware schuifdeur kun je bij ons terecht.

Geleidingstechniek is een onderdeel van Schreuder & Co dat is uitgegroeid tot een volwaardig en uitgebreid assortiment. Ze hebben een breed scala aan ladegeleiders van verschillende Europese merken beschikbaar.

Begin 2000 is het productassortiment uitgebreid met ‘design deursystemen’ en de advisering hierin. Met deze uitbreiding kwam Schreuder & Co in contact met o.a. architecten, binnenhuis architecten, interieur (project) bouwers en aannemers. Voor dit segment is een projectafdeling ontstaan die ervoor zorgt dat de juiste systeem keuzes gemaakt worden en het project zo zorgeloos mogelijk verloopt. Ze zijn samen gaan werken met ervaren montagepartijen, zodat ze hun deursystemen ook bij je kunnen inbouwen.

Ze vinden het belangrijk dat hun producten en de benodigde informatie makkelijk vindbaar zijn. Ze hebben daarom een deel van het assortiment in hun webshop online gezet. Je kunt zo zelf alles bekijken, vergelijken en bestellen wat je nodig hebt.

Het online assortiment blijft groeien! Er zijn echter producten die je niet in de webshop zult vinden, omdat ze je daarvoor graag persoonlijk adviseren. Kun je dus niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ze op, zodat ze je verder kunnen helpen.

Vorig bericht
Tennis- en padelcompetitie najaarscompetitie 2021 voor junioren (ook rood en oranje)
Volgend bericht
Basisschoolleerlingen maken kennis met tennis tijdens Oosterhoutse Sportweek

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.