Schrijf je nu in voor de zomercompetitie tennis of padel

Inschrijven ZOMERCOMPETITIE 2024 tennis- of padel

Wil je naast de tennis- of padelcompetitie in het voorjaar nog meer tennis- of padelcompetitie spelen?

Zomercompetitie 2024 Tennis:
Inschrijven voor deze competitie kan tot woensdag 3 april 2024.
De Zomercompetitie is een recreatieve competitie op7 woensdagavonden in mei en juni 2024. Deze competitie is alleen voor spelers van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. De speeldata voor de tenniscompetitie (7 x in mei/juni) vind je HIER.
Schrijf je HIER (als team) in.

Elke competitiedag bestaat uit 4 dubbels. Dit kan 4x een HD zijn, 4x een DD of 1x een HD, 1x een DD en 2x een GD zijn. Elk team bestaat uit minimaal 4 spelers.
Voor de zomeravondcompetitie geldt Compact spelen: bij 40-40 wordt gebruikt gemaakt van het Beslissend Punt Systeem (BPS). Ook wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende wedstrijdtiebreak -en daarmee ook van de partij- is de dubbelcombinatie die het eerst 10 punten haalt met een verschil van 2 punten.

Zomercompetitie 2024 Padel:

Inschrijven kan tot en met 30 april 2024. De (senioren)padelcompetitie staat open vanaf 15+. De speeldata voor Padelcompetitie (5 x in juni) HIER. Er kan door senioren gespeeld worden op vrijdag, zaterdag en zondag én in 5 klassen. Alle competitie worden ingedeeld op basis van teamgemiddelde. Teams bestaan minimaal uit 4 spelers die 4 dubbelpartijen spelen.

Hoe schrijf je in?

Stuur voor 1 mei 2024 een mail  naar competitie@otcdewarande.nl als je mee wilt doen. Als je als team opgeeft, vermeld dan de spelers van het team, de bondsnummers en de speelsterkte (Enkel en Dubbel)  van de spelers. Vermeld ook het telefoonnummer van de captain van jouw team zodat we bij vragen contact met je kunnen opnemen. Inschrijven voor padel kan tot  en met 30 april 2024.

Competitie
Vorig bericht
NIEUW: Zondagmiddag Toss
Volgend bericht
Plan je bardiensten 2024 in!

Gerelateerde berichten