SeniorPlus Event dinsdag 30 Augustus

 seniorplus_logo_final Veel actieve tennissers van 50 jaar en ouder op het tennispark, leuke tenniswedstrijden, een gezellige lunch met zijn allen….

Dat zijn de ingrediënten voor een Senior Plus Event! Binnen iedere vereniging komen steeds meer 50-plussers, die niet meer zo nodig prestatief tennis willen spelen.

De gezelligheid van een wedstrijd is belangrijker dan de uitslag.

Iedereen kan meedoen aan het Event. Je hoeft geen lid te zijn van een tennisclub. Ook mensen die (weer) willen starten met tennissen zijn van harte welkom. Let wel op dat je een zo goed mogelijke inschatting van je speelsterkte opgeeft bij aanmelding.

OTC De Warande organiseert op dinsdag 30 Augustus een SeniorPlus Event

Op die dag worden van 10.00 tot 16.00 door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van 45 minuten. Ook op ons Event wordt een lunch aangeboden en wordt de dag op een leuke wijze afgesloten. De kosten voor de hele dag zijn € 8.

Op die dag wordt er ook een kennismakings clinic georganiseerd voor mensen die (nog) niet tennissen. Vraag je buurman/buurvrouw of een andere bekende om eens mee te komen naar ons prachtige park en kennis te maken met de tennissport.

De clinic begint om 11:00 en eindigt om 12:00 met aansluitend een lunch.

De kosten voor clinic en lunch bedragen ook € 8.

Mocht je iemand mee willen nemen die alleen gebruik wilt maken van de lunch dan zijn de kosten hiervoor € 6. Vul voor deze persoon een apart formulier in.

De aanmelding is gesloten

DSC_0107

Recreatief, SeniorPlus
Vorig bericht
Aanmelding KNLTB Winter Competitie Groen en Geel 2016-2017
Volgend bericht
Hoe bereik je OTC De Warande van 29 aug t/m 23 sept 2016 ?

Gerelateerde berichten