SKO Kinderopvang


De pedagogisch medewerkers van Stichting Kinderopvang Oosterhout (SKO) bieden iedere dag vol enthousiasme en goede zorg een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving voor kinderen.

Zo bent u als ouder ervan verzekerd dat de opvang van uw kind goed geregeld is.

Kinderen leren door te spelen en daar beleven ze zichtbaar plezier aan. Dat is het eenvoudige uitgangspunt van onze manier van werken. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen interesses en vaardigheden. Door daar op in te spelen is SKO een verrijking voor uw kind.

Wij bieden ruime mogelijkheden om de opvang van uw kind aan te laten sluiten op uw gezinssituatie. De medewerkers van de Centrale Planning denken in een persoonlijk gesprek graag met u mee om tot een passende oplossing te komen om de zorg voor uw kind te combineren met werk of studie.

 Stichting Kinderopvang Oosterhout en Delta-onderwijs werken al lang samen, maar in 2012 kreeg de samenwerking een belangrijke nieuwe impuls. Meer en nog beter samenwerken, dat is ons doel. En daarbij willen we maximaal gebruik maken van elkaars kennis, kunde en faciliteiten. De bestuurders van Stichting Kinderopvang Oosterhout en Delta-onderwijs vormen nu van beide stichtingen het College van Bestuur. Daarnaast biedt de samenwerking ook veel praktische voordelen. Omdat er veelvuldig met elkaar wordt overlegd, kunnen we snel schakelen, bijvoorbeeld op het terrein van bezetting en organisatie. Onze visie is dan ook dat de samenwerking veel toegevoegde waarde oplevert voor alle Oosterhoutse kinderen die gebruik maken van het kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang.

Vorig bericht
St-Oelbert Gymnasium
Volgend bericht
Verschoof Veiligheid

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.