Sponsor in beeld

Sponsor van der Burgt in beeld

Om sponsoren van OTC De Warande kennis te laten maken met elkaar en hen de mogelijkheid te geven om via sponsoring te netwerken, hebben we een bezoek georganiseerd bij Van Der Burgt Reclame in Oosterhout.

Jean-Pierre van der Burgt is sponsor en produceert de sponsor borden die op ons park aanwezig zijn. Onder het genot van een hapje en een drankje neemt hij ons mee in de geschiedenis en ontwikkeling van zijn bedrijf.

Ruim 35 jaar geleden begon meester-schilder Nico van der Burgt als reclameschilder. Met een opleiding op de Kunstacademie van Antwerpen op zak begon hij met het schilderen van onder andere bioscoopreclames. Met een penceel werden in die tijd de letters gezet op auto’s, ramen etc.

Dit ontwikkelde zich daarna in een reclameschildersbedrijf. De veranderingen in deze markt werden snel door hem opgemerkt waardoor een van de eerste lettersnijcomputers in Nederland door hem werd aangeschaft. De ontwikkelingen in de branche volgde elkaar daarna in hoog tempo op.

In 1991 kwam Jean-Pierre van der Burgt in het bedrijf en in 2001 heeft hij het gehele bedrijf overgenomen.  Vandaag de dag wordt er vanuit een goed geoutilleerd bedrijf met een enthousiast team van medewerkers dagelijks de meest mooie en opvallende opdrachten opgeleverd.

Grote, moderne en milieuvriendelijke printers, plotters en andere machines helpen ons daarmee. Alles wordt in eigen beheer geproduceerd zodat de kwaliteit en levertijd kunnen worden gegarandeerd.

Tijdens de rondleiding wordt ter plaatse een bord geproduceerd met het logo van onze vereniging wat een plaatsje heeft gekregen bij de ingang van ons paviljoen. Dit bord wordt aangeboden door Jean-Pierre.

Namens de sponsorcommissie bedanken wij Jean-Pierre voor de ontvangst, de goed verzorgde avond en zijn enthousiasme tijdens zijn presentatie en rondleiding.

Sponsor commissie OTC De Warande

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Recente Facebook Berichten

Er zijn geen recente Facebook berichten om te tonen.

sponsor-otc-op-bezoek-bij-vd-burgt

Menu