Sponsoren

OTC De Warande kent een lange historie. Zij wil een gastvrije vereniging zijn waar leden zich welkom voelen. Zij vindt het vitaal houden van haar leden belangrijk en daar horen bepaalde voorzieningen bij. Het tennispark, de vrijwilligers, leden en het clubhuis spelen een centrale en cruciale rol.

Zo ook sponsoren! Want dankzij uw bijdragen (in geld of natura), kunnen we verder bouwen aan de succesvolle toekomst van onze tennisvereniging.

U wilt als sponsor natuurlijk rendement halen uit uw bijdrage. Onze vereniging kent een vrijwel gelijke verdeling over de verschillende leeftijdscategorieën. Toernooien worden doorgaans gespeeld met een mix van eigen leden en leden van verenigingen uit de omgeving van Oosterhout. Bij een aantal evenementen is er een mix van 50 procent eigen leden en 50 procent tennissers uit de regio. Dit betekent dat uw doelgroep aanzienlijk groter is dan alleen ons eigen ledenbestand.

Om u als sponsor binnen de vereniging zichtbaar te maken hebben we een aantal mogelijkheden. Naast de bekende borden langs de baan en logo’s op onze vernieuwde site, zijn er een aantal maatwerk oplossingen mogelijk om u onder de aandacht te krijgen van onze leden en de bezoekers van ons tennispark. We denken graag met u mee, zodat u voordeel kunt halen uit sponsoring van onze vereniging.

Wij willen dan ook graag met u in contact komen voor een gesprek over de sponsormogelijkheden voor uw organisatie binnen onze prachtige vereniging.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u een mail sturen naar sponsorcommissie@otcdewarande.nl

Huur een baan bij OTC De Warande!
Tennisbaan boeker 
Padelbaan boeker

WordLid Bardienst planner

Recente Facebook Berichten

Er zijn geen recente Facebook berichten om te tonen.