St-Oelbert Gymnasium


Met een vwo-advies van de basisschool kun je voor iedere middelbare school kiezen. Waarom zou je dan kiezen voor het gymnasium? Het gymnasium is dé opleiding die speciaal voor jou ontworpen is. Het is een school voor leerlingen die extra uitdaging nodig hebben en biedt uiteraard meer dan alleen Latijn en Grieks. Modern onderwijs op maat, met docenten die gespecialiseerd zijn in jouw onderwijsniveau.

 

Op het Oelbert werk je met een kernprogramma en heel veel keuzeactiviteiten. De kernlessen staan in je rooster. Als je wat extra ondersteuning nodig hebt, kun je die krijgen. Als je extra uitgedaagd wilt worden, is dat geen probleem. Waar het op het Oelbert om gaat, is dat jij kunt leren wat je wilt leren.

 

Zit je in groep 8 en kun je meer aan of wil je vast iets van ons onderwijs ‘proeven’? Doe dan mee met ons Pre-Gymnasium College. Je komt twintig woensdagochtenden naar het Oelbert voor lessen wiskunde, Grieks, Latijn en biologie. Je leert je grenzen te verleggen en je wordt op jouw niveau uitgedaagd. 

Als jij je inzet, verdien je zelfs een certificaat!

Vorig bericht
Roy Aertsen Taxatie & Advies
Volgend bericht
SKO Kinderopvang

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.