Voor de startende tennis- en padelspeler: tossen op dinsdagavond!

Speciaal voor startende tennisser en padellers organiseren we een starterstoss op dinsdagavond!

Wat is tossen?

Op diverse momenten in de week organiseren we een activiteit onder de naam Tossen. Bij deze activiteit worden deelnemers willekeurig met elkaar op een baan ingedeeld om een partijtje te tennissen of padellen. Het gaat vooral om de gezelligheid en de afwisseling in tegenstanders. De ‘wedstrijd’ en het winnen zijn minder belangrijk. Hier doe je, zeker als starter, veel tennis en/of padelervaring mee op en je leert andere leden kennen.

Hoe werkt het?

Normaal gesproken worden de ledenpasjes van alle aanwezigen op een hoop gegooid en worden spelers aan elkaar gekoppeld om wedstrijdjes te spelen. Er wordt gespeeld in tijdsblokken bijvoorbeeld drie kwartier en dan wordt er weer gewisseld. Op deze manier speel je op een avond met veel verschillende mensen.

Hoe meedoen?

Op dit moment organiseren we het tossen via een app groep waar je via een link voor kunt aanmelden.

Als je bent toegevoegd aan de app groep, kan je aangeven of je wilt tennissen of padellen en welk tijdstip jou past (19.30 uur, 20.15 uur of 21.00 uur). Je kunt je uiterlijk maandagochtend voor 9.00 uur opgeven. Degene die deze toss organiseert maakt een planning die van tevoren met je wordt gedeeld. Zo weet je op welke baan en op welk tijdstip je kunt gaan spelen.

Voor wie?

Het tossen op dinsdag is voor startende tennissers en padellers die het tossen op de maandagavond met meer ervaren spelers nog een bruggetje te ver vinden.

 

 

, , ,
Vorig bericht
Najaarscompetitie 2021
Volgend bericht
Nieuwe baanreserveringsregels per 15 november 2021

Gerelateerde berichten

OTC De Warande start grote zoektocht naar oprichting

Met het 50-jarig bestaan van OTC De Warande is het tijd om het heden te vieren, te kijken naar de toekomst, maar vooral ook even terug te kijken op het verleden. Want de oprichting van de vereniging aan het Wilhelminakanaal stamt uit 1971. Maar het is zeker zo dat er voor die tijd ook al werd getennist onder bijna dezelfde naam. Een mooi moment om dit uit te zoeken.

Lees verder