Stichting FFK Foundation

FFK_logo
De FFK Foundation wil gezinnen met financiële problemen in Nederland ondersteunen door het lidmaatschap van een sportvereniging en/of trainingen van de kinderen te betalen.

Het gaat hier om gezinnen die niet binnen de Bijstandwet vallen en dus geen aanspraak kunnen maken op bestaande subsidies of bijdragen.

Door tegenvallende financiële resultaten uit werk of omstandigheden waardoor financiële beperkingen het gevolg zijn, worden kinderen vaak automatisch de dupe. In veel gevallen zal het voor deze gezinnen gelden, dat de kinderen al op een sport zaten.

Wij willen er graag voor zorgen dat deze kinderen dit ook gewoon kunnen blijven doen want ieder kind heeft het recht om te sporten.

Voor meer informatie:

www.ffkfoundation.nl.

info@ffkfoundation.nl

FFK_logo_blik..

Vorig bericht
Competitie ballen en captains info
Volgend bericht
Hoe houden we de banen “gezond”?

Gerelateerde berichten

Feedback Enquête Thuisgevoel OTC De Warande

Thuisgevoel is dé kracht van onze tennisvereniging, meld je aan voor de ledenavond op woensdag 15 juni a.s.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de online enquête “Thuisgevoel bij OTC De Warande” die door velen is ingevuld, nodigen wij je van harte uit aanwezig te zijn bij de avond die wij rond het thema Thuis op de club organiseren op woensdag 15 juni a.s. i.s.m. met de KNLTB en Brug8. De enquête heeft meer inzicht gegeven in hoeverre onze leden zich thuis voelen op de vereniging. De resultaten van de enquête gaan we tijdens deze avond gebruiken om gericht verder te werken aan het thuisgevoel op onze club. Een verslag van de uitkomsten van de enquête kun je lezen door op de foto te klikken.
Wil je meedenken en praten om onze vereniging nog leuker voor iedereen te maken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@otcdewarande.nl.
De avond start om 19.00 uur, voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. We sluiten af rond 22.00 uur.

Lees verder
Menu