Stichting FFK Foundation

FFK_logo
De FFK Foundation wil gezinnen met financiële problemen in Nederland ondersteunen door het lidmaatschap van een sportvereniging en/of trainingen van de kinderen te betalen.

Het gaat hier om gezinnen die niet binnen de Bijstandwet vallen en dus geen aanspraak kunnen maken op bestaande subsidies of bijdragen.

Door tegenvallende financiële resultaten uit werk of omstandigheden waardoor financiële beperkingen het gevolg zijn, worden kinderen vaak automatisch de dupe. In veel gevallen zal het voor deze gezinnen gelden, dat de kinderen al op een sport zaten.

Wij willen er graag voor zorgen dat deze kinderen dit ook gewoon kunnen blijven doen want ieder kind heeft het recht om te sporten.

Voor meer informatie:

www.ffkfoundation.nl.

info@ffkfoundation.nl

FFK_logo_blik..

Vorig bericht
Competitie ballen en captains info
Volgend bericht
Hoe houden we de banen “gezond”?

Gerelateerde berichten

OTC De Warande start grote zoektocht naar oprichting

Met het 50-jarig bestaan van OTC De Warande is het tijd om het heden te vieren, te kijken naar de toekomst, maar vooral ook even terug te kijken op het verleden. Want de oprichting van de vereniging aan het Wilhelminakanaal stamt uit 1971. Maar het is zeker zo dat er voor die tijd ook al werd getennist onder bijna dezelfde naam. Een mooi moment om dit uit te zoeken.

Lees verder
Menu