Tennis spelen?

Wil jij sportief uitgedaagd worden?  Meld je aan voor een lidmaatschap. Op dit moment (totdat de extra padelbanen klaar zijn) hebben we een tijdelijke ledenstop. Lees Hier meer over de stop.

Clinics

Wil je kennismaken met tennis, schrijf je dan in voor een clinic. Let op! De clinics zijn vanwege de tijdelijke ledenstop opgeschort. Vragen? Neem dan HIER contact op.

Tennistraining

Wil je tennistraining of een met een Maak Kennis met tennis cursus meedoen (een verkorte training)? Stuur een mail naar office@vitasports.nl voor de mogelijkheden of kijk op https://sport.vitasports.nl/otc-de-warande/

Tennistoss

Om andere leden te leren kennen en lekker te kunnen tennissen en/of padellen organiseren we iedere maandagavond en dinsdagavond een toss-avond.

De dinsdagavond is bij uitstek geschikt voor startende tennissers en padelspelers. Er wordt in 4 rondjes van drie kwartier getost, van 19.00 tot 22.00 uur. Je kunt een mail sturen als je belangstelling hebt om in de Toss-WhatsApp groep opgenomen te worden. In deze Appgroep kan je (wekelijks) aangeven dat je mee doet.

Voor de meer ervaren tennisser of padelspeler is er de maandagavondtoss. Je kunt een mail sturen als je belangstelling hebt om in de Toss-WhatsApp groep opgenomen te worden. In deze Appgroep kan je kan je (wekelijks) aangeven dat je mee doet. Het is dan mogelijk om met andere leden te tennissen of te padellen, om 19.00 uur, 19.45 uur, 20.30 uur en 21.15 uur. Je geeft jouw keuze in de Toss-WhatsApp groep aan. Op zondagavond ontvang je de toss-planning. Daarin staat op welke baan en met wie je gaat tossen.

NIEUW: Zondagmiddag toss van 14.00 tot 17.00 uur. Je kunt per week aangeven of je mee wilt doen. Je meldt je aan via een WhatsApp groep. De zondagmiddag toss start met ronde 0 van 14.00 tot 14.45 uur en kent 4 rondes van drie kwartier (ronde 0,1,2 en 3). Je geeft je uiterlijk tot zaterdagavond 18.00 uur op. Je ontvangt de toss-planning van te voren en weet dus op welke baan en met wie je gaat spelen. Aanmelden voor de toss WhatsApp groep doe je HIER.

Rackets zijn te leen.

Competities

Op onze eigen pagina en op de website van de competitiepagina van de KNLTB lees je meer over competities.
Schrijf je NU tot 10 januari 2024 in voor de voorjaarscompetitie tennis 2024.

Baanhuur

Wil je een tennisbaan huren? Je bent van harte welkom! Huur HIER jouw tennisbaan en boek -als je wilt- direct een racket!