Timmers BV

Timmers BV is een groothandel in glas, glasbeslag en beglazingsmaterialen gevestigd in Oosterhout (NB). Wij zijn vooral gespecialiseerd in glastoepassingen gecombineerd met glasbeslag en de toelevering van alle verwerkingsmaterialen voor de glaswereld. Hierbij leveren wij onze producten aan glaszetters, schildersbedrijven, timmerfabrieken, gevelindustrie en andere glas gerelateerde bedrijven van klein tot groot. Deze bedrijven kunnen bij ons terecht voor een compleet assortiment glas, glasbeslag en beglazingsmaterialen.

Ons assortiment “glas op maat gemaakt” bestaat uit gehard glas, gelaagd glas, gelaagd/gehard glas, beloopbaar glas, spiegels, floatglas, geëmailleerd glas, gelakt glas, lacobel en showerguard glas. Dit glas wordt dan ook geleverd voor de verschillende toepassingen zoals glazen deuren, glazen puien, douchedeuren, douchewanden, keuken achterwanden en balustrades. Wij leveren hardglazen deuren en douchedeuren indien gewenst gecombineerd met glasbeslag van alle gerespecteerde merken in de markt. Daarbij kunt u bij ons ook terecht voor glazen schuifdeuren en glazen luifels uitgevoerd met verschillende systemen.

Om het assortiment compleet  te maken, zodat u alles op hetzelfde adres kunt bestellen, hebben wij ook een groot assortiment glasartikelen, uit voorraad leverbaar. Zo ziet u Bij Timmers-BV zijn we glashard de beste in beglazingsmaterialen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vorig bericht
Brabant In- en exterieur- verzorging BV
Volgend bericht
Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten met maximaal 4 mensen sporten.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.