Het tossen terug naar normaal?

Door corona zijn we het tossen online via een appgroep gaan organiseren. In het verleden kwam je op het tijdstip dat je wilde tossen naar de baan en maakte de tossmaster ter plekke de indeling door de ledenpasjes te husselen. 
In de wandelgangen horen we dat sommigen naar dit systeem terug verlangen terwijl anderen het juist fijn vinden dat de indeling van tevoren bekend is. Aan beide systemen kleven voor- en nadelen.

Na overleg met de tossmasters hebben we besloten om (en alleen voor de maandagavond!) op de oneven weken de kom-naar-de-baan-toss opnieuw gaan organiseren en dat we op de even weken de online variant er in houden.

Aanstaande maandag 12 juli, organiseren we de maandagavond-toss (week 28) nog online via de app, de maandag erop, 19 juli, organiseren we de kom-naar-de-baan-toss.

Samengevat: In de even weken organiseren we het tossen online via de WhatsApp groep en op de oneven weken organiseren we de kom-naar-de-baan-toss.

Wil jij feedback geven? Laat dan HIER jouw berichtje achter.

Veel speelplezier!
Team tossmasters

Wat is tossen?
Zonder dat je zelf een maatje hoeft te regelen altijd een potje tennis- of padel spelen, en andere leden ontmoeten. Vanuit het tossen zijn al vele competitieteams en vast speel- c.q. trainingsgroepjes ontstaan.

Vorig bericht
Hanbey Administratie & Adviesbureau
Volgend bericht
Jeugdtossen in de Zomervakantie!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.