Tossen

Categorie: Leden

Tossen in de avond kan op twee dagen: op maandag (voor iets ervaren spelers) en op dinsdag (beginners). Je kunt per week aangeven of je mee wilt doen. Je meldt je aan via een WhatsApp groep. Deelname aan de WhatsApp groep gaat op jouw verzoek en met het mobiele nummer dat bij ons bekend is.

Als je wilt tossen plaats je een bericht in de WhatsApp toss groep. Je geeft aan wat je wilt spelen (tennis of padel) en welke ronde(s) je wilt spelen.

De maandag-toss start met ronde 0 om 18.45 uur en kent 4 rondes (ronde 0,1,2 en 3). De duur van elke ronde is 3 kwartier. Je geeft je uiterlijk op zondagmiddag op voor de toss van de eerstvolgende maandag. Je ontvangt de toss-planning op zondagavond. Je weet dus van tevoren op welke baan en met wie je gaat spelen.

De dinsdag-toss start om 19.30 uur (ronde 1) en kent 3 rondes van drie kwartier (ronde 1, 2 en 3). Hiervoor geef je uiterlijk maandag op.
Je ontvangt de toss-planning van te voren, je weet dus op welke baan en met wie je gaat spelen.

Tossen overdag kan op maandag en vrijdagochtend. Er wordt getost in twee rondes: om 9.00 uur en 10.00 uur. Er wordt getennist en padel gespeeld. Je komt naar de baan en de tossmaster deelt je in.