Van De Water Makelaar & Adviseur

Alles onder één dak? Dat kan bij Van de Water!

Uw Makelaar & Adviseur in de regio Breda, Oosterhout en Tilburg.

Woningen

Bent u op zoek naar een nieuwe (huur)woning in de regio Oosterhout, Tilburg of Breda? Of wilt u uw woning verkopen of verhuren? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Het aan- of verkopen van een woning bij een makelaar is geen alledaagse bezigheid. Hier komt namelijk veel bij kijken. Bij Van de Water Makelaars begrijpen we dat als geen ander. Of u uw droomwoning nu al heeft gevonden, of wanneer u hulp nodig heeft bij de zoektocht naar een woning die aan al uw wensen voldoet; wij helpen u graag. Geheel gratis, vrijblijvend en altijd met een nuchtere blik. Dat is Van de Water Makelaars.

Nieuwbouw

Gaat uw voorkeur uit naar een nieuwbouwwoning als nieuwe woning? Geen probleem! Bekijk dan snel ons zeer uitgebreide aanbod aan nieuwbouwprojecten.

Wij bieden kopers van een nieuwbouwwoning een optimale aankoopbegeleiding tijdens de hele looptijd van een project. In een persoonlijk gesprek geven onze nieuwbouwmakelaars een uitvoerige toelichting op alle aspecten van het project, de specifieke woning en het aankoopproces. Ook krijgen potentiële kopers desgewenst uitgebreide informatie over de verschillende financieringsmogelijkheden en kan er geheel vrijblijvend een advies gegeven worden over de verkoop van de huidige woning. Indien de reservering op een nieuwbouwwoning wordt omgezet in een definitieve aankoop worden alle contractstukken vooraf ter inzage toegezonden. Voor het ondertekenen van de stukken, worden deze ook in een persoonlijk gesprek uitgebreid toegelicht. Hierbij wijzen wij de kopers op alle belangrijke bepalingen en artikelen. Een koper komt zo nooit voor verrassingen te staan.

Bedrijfshuisvesting

Is uw onderneming toe aan een nieuwe bedrijfshuisvesting? Ook voor de mooiste en meest praktische bedrijfspanden uit onze regio kunt u bij Van de Water Makelaars terecht.

Ons relatienetwerk en klantenkring van projectontwikkelaars, aannemers, beleggers en ondernemers in een diversiteit aan branches is groot. Wij hebben uitstekende vertrouwensrelaties opgebouwd met de gemeenten in ons werkgebied. Wij werken intensief samen met onze relaties, zowel aan de vraag- als aanbodzijde en beschikken over een waardevol up-to-date relatiebestand met regionale en (inter)nationale organisaties die op zoek zijn naar bedrijfshuisvesting. Al onze opdrachtgevers, klein en groot, kunnen rekenen op onze actieve werkwijze en full service dienstverlening.

Hypotheken

De Van de Water Groep heeft ook al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van hypotheken. Ons team erkende hypotheekadviseurs helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Hoe financiert u uw nieuwe woning? Hoeveel hypotheek heeft u hiervoor nodig? Hoeveel kunt u maximaal lenen? En waar dient u allemaal rekening mee te houden? Dit zijn allemaal vragen die ontstaan als u overweegt een hypotheek af te sluiten voor de aanschaf van een nieuwe woning. Een grote stap waarbij een goed onderbouwd advies ontzettend belangrijk is.

Wij geven u dan ook graag antwoord op deze vragen en zoeken samen met u naar de hypotheek die het beste bij u en uw situatie past.

Vorig bericht
Geen traditionele Open Dag maar open weken!
Volgend bericht
Hoveniersbedrijf De Meerberg

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.