Vegen Tennis- en Padelbanen

Als we met zijn allen de handen uit de mouwen steken blijven de tennis- en padelbanen tiptop in orde!  We zouden het erg fijn vinden als je, voor het behoud van álle banen, deze veegt na afloop van het spelen.

Speciale instructie voor de padelbanen:

Bladeren: Verwijder met de hark die bij de baan staat, alle bladeren en naalden en gooi deze in de daarvoor bestemde afvalbakken die bij de padelbanen staan.

Vegen van de padelbaan:

Zorg dat het zand op de padelbaan gelijkmatig verdeeld is.  Veeg het opgehoopte zand naar plaatsen met minder zand door het zand met de bezem naar je toe te trekken. Zorg dat het zand altijd binnen de baan blijft. De padelbaan wordt wekelijks machinaal geveegd en het zand aangevuld.  Bij iedere padelbaan staan 4 bezems. Het veegklusje is dus zo gebeurd!

Alvast hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

OTC De Warande

Bestuur, Padel, Park, Tennisles
Vorig bericht
KNLTB Tennis- en Padel Najaarscompetie 2022
Volgend bericht
Animatie programma Plugro Warande Open Tennistoernooi 2023

Gerelateerde berichten

Word jij een SportStar?

SportStars is het nieuwste beweegprogramma van Vitasports. Het doel van deze trainingen is om de motorische vaardigheden bij kinderen, in de leeftijdsgroep van 5 tot en met 12 jaar, te verbeteren. Als SportStar ga je op een uitdagende, inspirerende en interactieve manier je bewegingsvaardigheden ontwikkelen om uiteindelijk nog beter te worden in jouw sport!

Lees verder