Het is genieten bij OTC De Warande!

OTC De Warande kent een rijke historie als de eerste tennisclub van Oosterhout. We zijn een gezellige en een actieve tennis- en padelvereniging, gelegen in een mooie groene omgeving tussen andere sportaccommodaties.

Het tennispark beschikt over zeven SmashCourt banen en 8 Padelbanen, allemaal voorzien van LED verlichting. Het hele jaar door kan er buiten getennist en padel gespeeld worden. Het ruime en sfeervolle clubhuis is modern en voorzien van goede faciliteiten. Vanaf twee grote zonneterrassen kan er naar de wedstrijden op de banen worden gekeken.

De vereniging biedt onderdak aan alle leeftijden en alle tennis- en padelniveaus. Zij kent een sterke competitie met veel deelnemende teams op alle niveaus. Er wordt voorjaars, -najaars- en wintercompetitie gespeeld.

Tennisschool Vitasports verzorgt  tennislessen voor beginnende tennissers, jeugdige tennissers, senioren en in leeftijd gevorderde senioren, wedstrijdspelers en recreatieve spelers.

Voor vrijwel iedere doelgroep, voor jong en oud zijn er leden die zich inzetten om activiteiten te organiseren. Het gaat dan onder andere om jeugdtoernooien, clubkampioenschappen, het Intersport Warande Open toernooi, het Joosten Kunststoffen 35+/50+ Toernooi, het BunkerLink Warande on Wheels, De Gouden Eikel competitie en de Diamond Diva competitie, het oliebollentoernooi voor ouders en kinderen, het pollepeltoernooi voor dames en teamtennis (interne competitie). Op diverse momenten in de week is er de mogelijkheid om zonder afspraak in de ochtend of avond te komen tossen met andere leden. Er zijn tossmomenten voor tennis én padel!

De exacte oprichtingsdatum is een goed bewaard geheim. De archieven van een Oosterhouts Weekblad getuigen van een eerste tennistoernooi in de zomer van 1941 op:  ‘mooie banen verfraaid en gezelliger gemaakt door den aanleg van een aardig clubhuis met terras…

Wil je meer weten, neem contact op: info@otcdewarande.nl

Vereniging

Lid worden

Welkom bij onze vereniging!

Huur een baan!

Geen lidmaatschap maar toch een tennis- of padelbaan huren?