AH Sportactie, spaar om te sporten!

Heb je een vriend, collega, buurman of familielid die graag een keer kennis wil maken met tennis of het racket weer een keer wil oppakken?  Dan is dit de kans!

Op 4 september is de landelijke AH Sportactie gestart. 3 weken lang kan je bij alle Albert Heijn winkels zegels sparen voor gratis sportactiviteiten. Volle spaarkaarten kunnen tot en met 1 oktober kunnen worden ingewisseld bij de kassa voor een actiecode. Via de zoek- en boekmodule op www.ahsportactie.nl, kan iedereen zich vanaf 4 september aanmelden bij activiteiten van sportclubs in de buurt.

OTC De Warande biedt sportactiviteiten voor alle leeftijden :

  • Proeflessen voor jeugd basisschool, middelbare school en senioren
  • Open tossavonden voor senioren
  • Open tossochtenden voor senioren (55+)
  • Jeugdmiddag op woensdag 25 oktober  

Op de website www.ahsportactie.nl staat meer informatie over de actie en de data waarop gesport kan worden.

Help mee om deze actie tot een succes te maken! Iedereen is welkom! Samen kunnen we ervoor zorgen dat deelnemers  zich welkom voelen op de club. Spaar zegels om samen te gaan tossen. Deel de gezamenlijke sportactiviteiten via jouw social media onder vermelding van #AHSportactie.
Voor vragen kun je terecht bij Helen Danen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!
mede namens Albert Heijn, NOC*NSF en KNLTB

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bestuur, Nieuwe leden
Vorig bericht
Oosterhoutse Jeugd Toss met meer fun
Volgend bericht
District Masters 2017

Gerelateerde berichten

Vanaf 1 mei aanmelden voor het zomerlidmaatschap!

Het zomerlidmaatschap is zo populair als wat. De kosten zijn laag, je komt sportief en fit de zomer door en je kunt zo van het hockey- of voetbalveld naar de tennis- of padelbanen. We hebben er maar liefst 9 en 4. 9 tennisbanen en 4 padelbanen wel te verstaan. Jij zorgt voor een racket en ballen, wij regelen dat je de baan op kan. Dat doen we goed!

Lees verder