AH Sportactie, spaar om te sporten!

Heb je een vriend, collega, buurman of familielid die graag een keer kennis wil maken met tennis of het racket weer een keer wil oppakken?  Dan is dit de kans!

Op 4 september is de landelijke AH Sportactie gestart. 3 weken lang kan je bij alle Albert Heijn winkels zegels sparen voor gratis sportactiviteiten. Volle spaarkaarten kunnen tot en met 1 oktober kunnen worden ingewisseld bij de kassa voor een actiecode. Via de zoek- en boekmodule op www.ahsportactie.nl, kan iedereen zich vanaf 4 september aanmelden bij activiteiten van sportclubs in de buurt.

OTC De Warande biedt sportactiviteiten voor alle leeftijden :

  • Proeflessen voor jeugd basisschool, middelbare school en senioren
  • Open tossavonden voor senioren
  • Open tossochtenden voor senioren (55+)
  • Jeugdmiddag op woensdag 25 oktober  

Op de website www.ahsportactie.nl staat meer informatie over de actie en de data waarop gesport kan worden.

Help mee om deze actie tot een succes te maken! Iedereen is welkom! Samen kunnen we ervoor zorgen dat deelnemers  zich welkom voelen op de club. Spaar zegels om samen te gaan tossen. Deel de gezamenlijke sportactiviteiten via jouw social media onder vermelding van #AHSportactie.
Voor vragen kun je terecht bij Helen Danen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!
mede namens Albert Heijn, NOC*NSF en KNLTB

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

,
Vorig bericht
Oosterhoutse Jeugd Toss met meer fun
Volgend bericht
District Masters 2017

Gerelateerde berichten

Feedback Enquête Thuisgevoel OTC De Warande

Thuisgevoel is dé kracht van onze tennisvereniging, meld je aan voor de ledenavond op woensdag 15 juni a.s.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de online enquête “Thuisgevoel bij OTC De Warande” die door velen is ingevuld, nodigen wij je van harte uit aanwezig te zijn bij de avond die wij rond het thema Thuis op de club organiseren op woensdag 15 juni a.s. i.s.m. met de KNLTB en Brug8. De enquête heeft meer inzicht gegeven in hoeverre onze leden zich thuis voelen op de vereniging. De resultaten van de enquête gaan we tijdens deze avond gebruiken om gericht verder te werken aan het thuisgevoel op onze club. Een verslag van de uitkomsten van de enquête kun je lezen door op de foto te klikken.
Wil je meedenken en praten om onze vereniging nog leuker voor iedereen te maken? Meld je dan aan door een mail te sturen aan info@otcdewarande.nl.
De avond start om 19.00 uur, voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. We sluiten af rond 22.00 uur.

Lees verder
Menu