We organiseren een interne competitie (op sterkte!) deze zomer

Wil je goed voorbereid de najaarscompetitie in of vind je het leuk om toch nog wedstrijden te spelen deze zomer? Geef je dan op voor de nieuwe interne competitie! Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte.                 

Hoe werkt het?  

Deze interne competitie start op 13 juli en eindigt op 3 september 2020. Volwassen leden kunnen inschrijven voor de DD, HD of GD competitie. Jeugdleden kunnen meedoen in een enkelcompetitie. Je wordt in een poultje ingedeeld met 4 tegenstanders van jouw niveau. Je speelt 1 wedstrijd tegen iedere tegenstander. Dus ongeveer 1 wedstrijd in de twee weken. Je bepaalt onderling wanneer je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt! 

Hoe doe je mee?

Download de (gratis) Scala Sports app. Maak een account aan en ga naar (interne club) competities. Zoek de club (OTC De Warande)  en geef je op. Voor de dubbelcompetitie: beide spelers moeten de app hebben, 1 speler meldt het team aan.

Aanmelden kan tot 10 juli 2020!

Op de startdatum (als de indeling zichtbaar is in de Scala app), krijgt iedereen een mail, met onder andere hoe de scores door te geven en de spelregels.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan gerust. We hopen op heel veel teams!

Met sportieve groet,

Bestuur OTC De Warande

Vorig bericht
Bar Instructie op maandag 5 oktober 2020
Volgend bericht
Inschrijven wintertraining

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.