Wie wint de gouden Pollepel in 2017?

Om je aan te melden stuur je een mail naar bmeppelink69@gmail.com. Vermeld in de mail voor- én achternaam van jullie beiden, je speelsterkte en telefoonnummers!

Ook dit jaar kunnen alle sportieve vrouwelijke leden van OTC De Warande zich weer inschrijven voor het Pollepeltoernooi. Samen met een ander lid van de vereniging of met een introducé (je tante, zus, vriendin) kun je de gehele dag gezellig tennissen.

Je speelt samen 4 vier wedstrijden van 45 minuten, waarvan twee in de ochtend en twee in de middag. De gewonnen games van de wedstrijden worden bij elkaar opgeteld. Het eerste kopje koffie of thee zit in de prijs inbegrepen. Daarnaast kun je genieten van een goed verzorgde lunch en zijn er weer prachtige prijzen te winnen!

De kosten voor de gehele dag zijn € 10,00 per persoon. Contant te voldoen op de dag zelf voor aanvang van de wedstrijden. Graag gepast meenemen.

Dieetwensen doorgeven in je aanmeldingsmail. We spelen met eigen tennisballen, dus deze graag zelf meenemen!

Mocht je nog vragen hebben dan even mailen naar genoemd email adres of bellen: 06 23289790 Birgitta.

We duimen en hopen op goed weer!

Sportieve groet, Birgitta Meppelink

 

Bewaren

, , ,
Vorig bericht
Komend weekend BBQ-time!!!
Volgend bericht
Gezellig jeugdtoernooi in eerste zomervakantieweek bij TV Markant in Breda

Gerelateerde berichten

Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten met maximaal 4 mensen sporten.

Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten met maximaal 4 mensen sporten. Tennis en padel met 4 personen op een baan is dus weer toegestaan. Voorwaarde is wel dat spelers van 27 jaar en ouder 1.5 meter afstand van elkaar houden. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus geen interne competities en tossen.

Lees verder
Menu