World Tour Groen Winter 2015/2016

Worldtour_vierkant
De indeling voor de Groene Najaarscompetitie is gemaakt en deze gaan binnenkort van start.

Er bestaat binnen de World Tour ook een Groene Winter competitie. In het verleden hebben we hier niet aan deelgenomen. Een van de redenen hiervoor is om te voorkomen dat de Jeugd Commissie weer zaken moet regelen als begeleiding en bardienst.

Voor het Winter seizoen 2015/2016 willen we wel de mogelijkheid bieden om je aan te melden voor de Groene winter competitie (op Woensdagen)

Voorwaarde hiervoor is dat IEDER kind zorg kan dragen voor iemand die minimaal één keer bardienst kan vervullen (in het geval dat nodig is). Mocht je tot captain benoemd worden dan dien je vooraf te bekijken of bardienst bij elke thuiswedstrijd geregeld is en als dit niet het geval is zorgdragen dat dit ingevuld wordt.

Je kunt je HIER aanmelden mits je akkoord bent met bovenstaande voorwaarden.

Aanmelden kan tot 14 September. Aanmeldingen na die tijd worden alleen nog gebruikt als dit helpt om teams compleet te maken. De kosten zijn per team € 90,-.

Voor Rode en Oranje competitie wordt je ingedeeld tenzij je jezelf afmeld. Voor de groene competitie moet je jezelf aanmelden. Dit heeft ermee te maken dat de teams kleiner zijn en je van elkaar op aan moet kunnen zodat je elke Woensdag met een compleet team de wedstrijd in kunt gaan.

Competitie, Jeugd
Vorig bericht
Club BBQ op za 12 sept
Volgend bericht
Warande landskampioen 55+ heren

Gerelateerde berichten