Yoga bij Vitasports

Vanaf november gaat Vitasports yogalessen aanbieden. Yoga biedt een gezonde balans tussen lichamelijke conditie, kracht, flexibiliteit en ontspanning. Daarnaast verbetert yoga je sportprestaties. Voor sporters zijn yogatechnieken zeer effectief. Het verbetert de stabiliteit, mobiliteit en coördinatie. Yoga vergroot de lichaamskracht en verkleint de kans op blessures.

http://vitasports.nl/fysiotherapie/fysieke-training/yoga/

Yin Yoga

Bij Yin Yoga gaat het om de flexibiliteit van de gewrichten en het bindweefsel. Hier ligt dan ook de focus en is een tegenhanger van al het yang (actieve) wat we doen tijdens andere sporten. We zullen tijdens de les het bindweefsel effectief stretchen door meerdere minuten in dezelfde houding te blijven staan en zoveel mogelijk te ontspannen. De ademhalingsoefeningen dragen ook bij aan een goed gedoseerde energieverdeling en verbeteren je focus. Yin Yoga is een zachte vorm van yoga die meer is gericht op het loslaten en ontspannen en is dé manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen en te versterken. De lessen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Power Yoga

Power yoga is een dynamische (yang) vorm van yoga waarbij je door fysieke inspanning niet alleen je flexibiliteit, kracht, concentratie- en uithoudingsvermogen traint, maar ook zeker je geest tot rust brengt. Deze workout maakt je snel superfit. Je ontwikkelt kracht en uithoudingsvermogen, terwijl je je ademhaling controleert en totale focus houdt. Je integreert je ademhaling in de asana’s (yogahoudingen) wat een flow creëert. Daarnaast is het een pittige les die er voor zorgt dat je je gedachten makkelijker kunt loslaten. Veel mensen die vooraf zeggen dat yoga zweverig is, komen daar na een les power yoga op terug. De lessen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

We zien jullie graag op de mat!!

Hieronder een overzicht van de tijdstippen waarop de yogalessen zullen plaatsvinden:

Dinsdagochtend Yin Yoga 09:00 – 10:00 uur*
Woensdagochtend Yin Yoga 09:00 – 10:00 uur*
Woensdagavond Power Yoga 20:30 – 21:30 uur*

*De les gaat door bij minimaal vier personen.

We bieden een cyclus aan van 12 weken. Hiermee zullen we op dinsdag 5 november starten en dit zal eindigen op woensdag 5 februari 2020, dit is exclusief de Kerstvakantie.

Losse les €15,00
1 les per week – 12 weken lang – €150,00

De lessen zullen plaatsvinden bij Vitasports in Oosterhout, Wilhelminakanaal Zuid 82, 4903 RA Oosterhout.

 

Vorig bericht
Fit de winter door met Fit4tennis
Volgend bericht
Samen een gastvrije vereniging zijn!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.