Zomeravond Competitie 2021

Wil je naast de tenniscompetitie in het voorjaar nog meer tenniscompetitie willen spelen? Of ben je in het weekend verhinderd en wil je toch competitie spelen? Dan kan je meedoen met de Zomeravondcompetitie die op woensdagavond plaatsvindt!

De Zomeravondcompetitie is een recreatieve competitie, op zeven woensdagavonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. De speeldata vind je HIER.

Vier dubbels

Elke competitiedag bestaat uit vier dubbels. Dat kan 4x  een HD zijn, 4x een DD of 1x een DD, 1x een HD en 2x een GD. Elk team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Compact Spelen

Voor de Zomeravondcompetitie geldt Compact Spelen: bij 40-40 wordt er gebruik gemaakt van het Beslissend Punt Systeem (BPS) en er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten.

Inschrijven:

Stuur een mail als je mee wilt doen. Als je als team opgeeft, vermeld dan de spelers van het team, de bondsnummers en de speelsterkte (Enkel en Dubbel)  van de spelers. Vermeld ook het telefoonnummer van de captain van jouw team zodat we bij vragen contact met je kunnen opnemen. Inschrijven kan tot 2 maart 2021.

, , , , ,
Vorig bericht
Aanmeldingen KNLTB voorjaar 2021
Volgend bericht
Aanpassing in baanreserveringentijden in verband met avondklok

Gerelateerde berichten

Menu