KNLTB Padel Zomercompetitie 2023 gaat van start!

Wil je naast de tennis- of padelcompetitie in het voorjaar nog meer tennis- of padelcompetitie spelen? Of ben je in het weekend verhinderd en wil je toch competitie spelen? Dan kan je meedoen met de Zomeravondcompetitie die op woensdagavond plaatsvindt!

Tennis:


Inschrijven voor deze competitie is niet meer mogelijk.
De Zomercompetitie is een recreatieve competitie op 7 woensdagavonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. De speeldata voor de tenniscompetitie (7 x in mei/juni) vind je HIER

Elke competitiedag bestaat uit 4 dubbels. Dit kan 4x een HD zijn, 4x een DD of 1x een HD, 1x een DD en 2x een GD zijn. Elk team bestaat uit minimaal 4 spelers.
Voor de zomeravondcompetitie geldt Compact spelen: bij 40-40 wordt gebruikt gemaakt van het Beslissend Punt Systeem (BPS). Ook wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende wedstrijdtiebreak -en daarmee ook van de partij- is de dubbelcombinatie die het eerst 10 punten haalt met een verschil van 2 punten.

Padel:

Inschrijven is niet meer mogelijk. De (senioren)padelcompetitie staat open vanaf 15+. De speeldata voor Padelcompetitie (5 x in juni) HIER. Er kan door senioren gespeeld worden op vrijdag, zaterdag en zondag én in 5 klassen. Alle competitie worden ingedeeld op basis van teamgemiddelde. Teams bestaan minimaal uit 4 spelers die 4 dubbelpartijen spelen.

Inschrijven (kan nog tot 1 mei 2023):

Stuur een mail als je mee wilt doen. Als je als team opgeeft, vermeld dan de spelers van het team, de bondsnummers en de speelsterkte (Enkel en Dubbel)  van de spelers. Vermeld ook het telefoonnummer van de captain van jouw team zodat we bij vragen contact met je kunnen opnemen. Inschrijven voor padel kan tot  1 mei 2023.

Competitie, Nieuwe leden, Recreatief, Senioren, SeniorPlus, Vereniging
Vorig bericht
Overlijden Arno Hassing
Volgend bericht
Nieuws over de zomerchallenge 2023

Gerelateerde berichten