Voor de startende tennis- en padelspeler: zomertossen op dinsdagavond!

Speciaal voor startende tennisser en padellers organiseren we een zomertos op dinsdagavond!

Wat is tossen?

Op diverse momenten in de week organiseren we een activiteit onder de naam Tossen. Bij deze activiteit worden deelnemers willekeurig met elkaar op een baan ingedeeld om een partijtje te tennissen. Het gaat vooral om de gezelligheid en de afwisseling in tegenstanders. De ‘wedstrijd’ en het winnen zijn minder belangrijk. Hier doe je, zeker als starter, veel tennis en/of padelervaring mee op en je leert andere leden kennen.

Hoe werkt het?

Normaal gesproken worden de ledenpasjes van alle aanwezigen op een hoop gegooid en worden spelers aan elkaar gekoppeld om wedstrijdjes te spelen. Er wordt gespeeld in tijdsblokken bijvoorbeeld drie kwartier en dan wordt er weer gewisseld. Op deze manier speel je op een avond met veel verschillende mensen.

Hoe meedoen?

Op dit moment organiseren we het tossen coronaproof via een app groep waar je via deze link voor kunt aanmelden: https://chat.whatsapp.com/KGmH5pdzVZUIu8rqII2opn

Als je bent toegevoegd aan de app groep, kan je aangeven of je wilt tennissen of padellen en welk tijdstip jou past (19.30 uur of 21.00 uur). Degene die deze tos organiseert maakt een planning die van tevoren met je wordt gedeeld. Zo weet je op welke baan en op welk tijdstip je kunt gaan spelen.

Voor wie?

Het zomertossen op dinsdag is voor startende tennissers en padellers die het tossen op de maandagavond met meer ervaren spelers nog een bruggetje te ver vinden.

Wanneer?

Het zomertossen start op dinsdag 22 juni a.s. Er wordt van 19.30 tot 21.00 gespeeld in twee rondjes van drie kwartier. Er kan worden getennist en gepadeld. De zomertoss eindigt op 28 september en we hopen deze toss dan feestelijk af te kunnen sluiten!

 

, , ,
Vorig bericht
Basisschoolleerlingen maken kennis met tennis tijdens Oosterhoutse Sportweek
Volgend bericht
Gratis tennis- óf padelclinic voor zomer(challenge)leden

Gerelateerde berichten

Menu